Черкаси наше місто!
Середа, 15.05.2024, 14:15
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Дозвілля

Наше опитування
Чи вважаєте ви, що ці вибори були чесними?
Всього відповідей: 72

Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзі сайту
Бесплатная раскрутка сайтов!От Ka4eg.net
Top-uCoz Пиши українською
  • ВО "СВОБОДА"
  • Snow-Wow
  • Сини України
  • Сайт про The Sims 3

  • Статистика
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Головна » 2010 » Травень » 26 » У центрі Черкас встановлять австрійський світлофор
    У центрі Черкас встановлять австрійський світлофор
    22:22
    Сучасний світлофорний об’єкт однієї з австрійських фірм, що відповідатиме всім європейським стандартам, незабаром встановлять на розі бул. Шевченка й вул. О. Дашковича. Уже зараз на перехресті тривають підготовчі роботи: встановленні стовпи, нанесена розмітка тощо. Передбачається, що відкриття нового світлофору відбудеться в червні цього року.
    За словами начальника управління вуличної інфраструктури Олексія Леонова, до світлофорного об’єкта, крім власне енергозберігаючих світлодіодних світлофорів, входитимуть ліхтарі, що підсвічуватимуть перехрестя, відеокамери спостереження й елементи розмітки дороги.
    – Усе надсучасне обладнання для світлофора дарує нашому місту одна з австрійських фірм, – говорить Олексій Леонов. – Вони хочуть, щоб ми подивилися на їхнє обладнання, відчули європейську якість, щоб, можливо, в подальшому з ними співпрацювали. З нашої сторони лише проектні й монтажні роботи зі встановлення світлофорного об’єкту на перехресті.
    Як зазначив Олексій Павлович, при експлуатації нового об’єкта використовуватиметься нова система контролю, яка дає можливість підключитися до єдиної мережі управління світлофорами міста. На перехресті вестиметься постійне відеоспостереження, що дозволить фіксувати кількість авто, тобто завантаженість дороги, і відповідно регулювати затримку часу горіння червоного/зеленого світла. Причому контроль за світлофором здійснюватиметься з комп’ютера.
    – Зараз ми очікуємо обладнання, яке має надійти з Австрії наприкінці травня. Паралельно вже розпочали підготовчі роботи на перехресті, де вже встановили стовпи та нанесли розмітку. Орієнтовно плануємо запустити в дію нові світлофори вже до кінця червня, – підкреслив Олексій Леонов.
    Нагадаємо, що на сьогодні в Черкасах встановлено 75 світлофорів. Усі вони старого зразка, тому працюють з перебоями. Крім заміни всiх цих світлофорних об’єктів, місто потребує ще 25-ти нових. Найперше сучасні світлофорні об’єкти встановлюють там, де зафіксована найбільша кількість аварій. На початку цього року міська влада встановила повноцінний комплекс з чотирьох пішохідних та чотирьох транспортних світлофорів на перехресті вул. Благовісна та Сєдова. Нові світлофори також з’явилися на розі вул. Бидгощська – Енгельса.
    Австрійський “регулювальник” дорожнього руху на Шевченка – Дашковича має стати першим, якого можна підключити до єдиної інтелектуальної системи, покликаної централізовано керувати всіма світлофорами Черкас з одного місця. У планах міської влади протягом трьох років замінити всі старі об’єкти на нові, аби цим самим вдосконалити режим дорожнього руху в обласному центрі. За попередніми підрахунками, повне оновлення світлофорної системи коштуватиме приблизно двох мільйонів євро.
    Переглядів: 855 | Додав: JackSim | Рейтинг: 0.0/0 |
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Форма входу
    Час: 14:15
    Будь-ласка зареєструйтесь, або увійдіть під своїм ім'ям.

    Час

    Міні-чат
    200

    Пошук

    І. Яковенко © 2024